Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Toverij en magie zijn hetzelfde

Toverij en magie zijn hetzelfde

Toverij en magie zijn hetzelfdeToverij of tovenarij is een ander woord voor magie. Je ziet het heel veel in sprookjes. Een tovenaar of een heks bijvoorbeeld. Magie of tovenarij is de kunst om de werkelijkheid, de waarheid te manipuleren door dat men denkt dat men in contact treed met het spirituele, bovennatuurlijke, bijvoorbeeld door middel van spreuken, mantra’s, rituelen en of bezweringen. Een van de doelen van magie is genezing. Daarnaast kan magie een houvast zijn in de onzekere wereld of omgeving waarin met verblijft. Magie is onder andere, voorspellen, astrologie, bezweren, hekserij, tovenarij, spiritisme en alchemie.
De betere paragnosten heeft meestal wel de gave tot een of meer van deze gaven. De meeste betere paragnosten kunnen bijvoorbeeld voorspellen ook al is het niet gezegd dat zij dit ook zullen doen. Spiritisme is ook een van de mogelijkheden die de meeste betere paragnosten wel beheersen. Astrologie komt wel minder voor maar is toch ook geen onbekende.
Toch ligt op magie nog een groot taboe. Waarom is dat zo? Wel bij het woord magie denken we aan een onderscheid die hier te maken is zoals dit op vele gebieden meer het geval is namelijk zwarte magie of witte magie. Sommige mensen zeggen dat het onzin is magie is magie wit of zwart. Maar toch zwarte magie is magie die mensen in hun greep houdt. De magie van demonen het duister en van vloeken en bezweringen. Witte magie is de magie zoals wij die kennen door heksen en door geneesheren van bepaalde stammen. Zogeheten kruidenmannen of vrouwen.
Er zijn vele gevallen bekend over de wereld van genezingen die plaats hebben gevonden door gebruik gemaakt te hebben van witte magie en waarbij de persoon die met een bepaald probleem kwam wel genezen is. Denk bijvoorbeeld eens aan de films waarin iemand een wond heeft en een kruidenvrouw legt er een bepaald middel op en die patiënt geneest. Zulke gevallen zijn meer voorkomend dan je denkt. Ook moderne homeopathie zou je hier voorzichtige wijs onder kunnen scharen. Er zijn heel veel mogelijkheden.
Zo leven ook heksen heel dicht bij hun natuur en kennen cycli. Wie kent er niet de standen van de maan die bij heksen heel belangrijk zijn. Toch dient men behoedzaam om te gaan met magie. Niet alles is omkeerbaar en niet alles gaat zomaar. Soms heeft magie een hoge prijs. Soms is magie gevaarlijk. Vooral als je niet weet wat je doet of met wie je te maken hebt. Daarom is het goed om je te laten voorlichten door een gespecialiseerde paragnost. Onze betere paragnosten en spiritisten, voorspellers en astrologen zullen er alles aan doen om zuiver te werken en hebben eerbaarheid hoog in het vaandel. Alles wat zij doen, doen zij uit liefde voor hun bellers. Daarom, wees gerust en van harte welkom met uw vraag.

Spirituele kaarten sets, Spirituele Kaartensets zijn er in verschillende soorten en maten en dan ook nog is de werkwijze van elke paragnost uniek. Zo kennen we de paragnosten die mensen zelf een stopteken laten geven na het schudden van de spirituele kaarten en paragnosten die hun bellers dit laten doen. We kennen paragnosten die hun kaartendek splitsen en zij die dit niet doen. Ook is er verschil in het lezen van de spirituele kaarten hoewel er handleidingen zijn. Dan kennen we nog de verschillen in de soorten kaartendeks of orakels en de manier waarop men deze spirituele kaarten beschermd. Van sommige paragnosten zal je nooit of te nimmer een set van hun spirituele kaarten mogen aanraken en weer anderen interesseert het niets. Veel verschillen. Hoe ga je daar als beller mee om? In de eerste plaats, het heeft geen zin om een paragnost te bellen wanneer je deze niet vertrouwt. Evengoed komt de informatie wel maar die zul je dan hoe dan ook betwijfelen en vraagtekens bij blijven stellen. Je zult altijd op zoek gaan naar een manier om je wantrouwen bevestigd te zien.
Ons advies: zoek een manier om hier over heen te komen door er bijvoorbeeld eens eerst over te praten. Ebt je wantrouwen weg, ga dan over op je vraagstelling. Vraag om een helder, kort en duidelijk antwoord. Vraag door wanneer je iets niet begrijpt. Een paragnost zal alles in zijn werk stellen om je gerust te stellen en om je op je gemak te laten voelen. Angst is voor de betere paragnost goed te begrijpen en zij zal zich dan ook in je kunnen verplaatsen.
Hoe kan het dan dat er verschillende werkwijzen zijn bij paragnosten onderling? Paragnosten hebben allemaal hun eigen gaven en hun eigen werkwijze. Dat betekent dat je als beller te maken kunt hebben met iemand die zowel helder wetend als helder voelend is. Die paragnost zal dus moeiteloos je energie voelen maar ook weten waar het is ontstaan, waarom en hoe ermee om te gaan. Paragnosten gebruiken soms hulpmiddelen maar veelal is er dan nog sprake van een combinatie van heldere gaven. Dan hoor je bijvoorbeeld nog voor een beller belt bij het volgende telefoontje dien je zo en zo te leggen en dan ontstaat er een unieke situatie.
Er zijn heel veel verschillende soorten spirituele kaartendeks voor spirituele hulp en begeleiding voor advies, vragen en hulp. Zo is er bijvoorbeeld de lenormand maar ook de engelenorakels in vele soorten en maten onder andere van doreen virtue. Ook is er de tarot die op vele verschillende manieren bestudeerd wordt en de rider waite. Heel veel verschillende spirituele kaarten. Er zijn ook sets gespecificeerd op doel, probleem of op contact met je gids of de bron. Dus ook je vraag kan meetellen. Er zijn kaartensets die heel uitgebreid antwoorden en spirituele kaartensets die moeilijker te lezen zijn. De tarot is een set die wat langer studie vraagt maar de lenormand, hoewel verschillende facetten is redelijk eenvoudig te leggen ook voor amateurs. Ik raad aan om met alle paranormale, spirituele vragen naar de betere paragnost te gaan en de vragen over al het bovennatuurlijke aan hen voor te leggen. Ook wanneer je zelf begeleiding nodig hebt omdat je een of meer gaven zelf ervaart.

Toekomst voorspellig, Heeft u wel eens gedacht: ik zou zo graag wel eens willen weten hoe het verder gaat tussen mij en de persoon waarop ik zo verliefd ben? Hij toont geen interesse in mij, houdt hij wel ook van mij? Of: ik heb geen werk, vindt ik op korte termijn een baan en het liefst een die bij mij past? Mijn huis staat te koop, wanneer verkoop ik deze? Zomaar een greep uit de vragen die ons mensen bezig kan houden, en dat is natuurlijk volkomen te begrijpen. Je kunt zomaar in een onzekere heftige positie terecht komen al dan niet ongevraagd waar je eigenlijk niet in zou willen zitten of waar je in zit en waar je maar al te graag weer uit zou willen komen. Dit zijn allemaal gegronde redenen om een paragnost te bellen en om te vragen of hij of zij eens mee zou willen kijken naar de nabije toekomst. Tijd is in het universum een rekbaar begrip. Tijd is zoiets als een moment in de eeuwigheid. Dat is zelfs voor een betere en zuivere paragnost van onze gerenommeerde bellijn wel een lastig euvel. Toch zullen wij vrij nauwkeurig en specifiek proberen om mee te kijken naar deze vragen de bijbehorende gevoelens en naar de toekomst.
Niet elke paragnost is dol op toekomst voorspellen. Waarom is dat het geval? Wel, men gelooft in vrijheid van kiezen. Een kaartlegging bijvoorbeeld is een momentopname waarvan het een optie is waarvan er afhankelijk van het aantal personen waarvoor gelegd wordt flexibel is. Met andere woorden, woorden zijn energie en op het moment dat je als paragnost zegt: het gaat zo of het gaat zo leg je een route vast. Op dat moment lees je niet de energie en de mogelijkheden maar je bepaald deze. Niet iedereen gelooft dit zo.
Soms zijn paragnosten deze mening aangedaan. En wij respecteren dat. Maar wij willen u dus middels dit schrijven wel uitleggen hoe dit komt. Waarom er verschil in kan zitten. Toch kan een legging zeer nauwkeurig uitkomen zoals voorzegt was. Sommige dingen zijn erg goed meetbaar. Wanneer je een betere paragnost belt met een vraag aan de spirituele wereld is het goed om je te realiseren hoe je hier zelf in staat. Per slot van rekening gaat het over jouw ontwikkeling. En daar is niemand verantwoordelijk voor behalve jij. Toch zal de bovennatuurlijke wereld je niet meer geven dan je kunt dragen en niet meer geven dan goed is gewenst is voor jou ontwikkeling.
De bovennatuurlijke wereld is er één van veelal liefde en diezelfde liefde is het ook dat de motivatie is van al onze consulenten. Zij zullen er alles aan doen om alles uit te leggen en je mag hen doorvragen wanneer het dan ook niet zo duidelijk is. Wanneer je je toekomst laat voorspellen en het bevalt je niet wat je gehoord hebt is er de mogelijkheid de legging te ontkrachten door je gids hierom te vragen en door uit te spreken dat je hierbij de legging verbreekt. Dat kan met een paar simpele woorden dat behoeft niet met zoveel show en omhaal. Betere paragnosten zullen je ook hierbij kunnen helpen als je hierom vraagt.
Samen komen jullie tot een liefdevol resultaat ook al is de waarheid niet altijd gemakkelijk. Toch waar liefde heerst zal duister wijken.

Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Test Box
offline
Test Box
000203
 
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.

Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer