Toverij en magie zijn hetzelfde

Toverij en magie zijn hetzelfdeToverij of tovenarij is een ander woord voor magie. Je ziet het heel veel in sprookjes. Een tovenaar of een heks bijvoorbeeld. Magie of tovenarij is de kunst om de werkelijkheid, de waarheid te manipuleren door dat men denkt dat men in contact treed met het spirituele, bovennatuurlijke, bijvoorbeeld door middel van spreuken, mantra’s, rituelen en of bezweringen. Een van de doelen van magie is genezing. Daarnaast kan magie een houvast zijn in de onzekere wereld of omgeving waarin met verblijft. Magie is onder andere, voorspellen, astrologie, bezweren, hekserij, tovenarij, spiritisme en alchemie.
De betere paragnosten heeft meestal wel de gave tot een of meer van deze gaven. De meeste betere paragnosten kunnen bijvoorbeeld voorspellen ook al is het niet gezegd dat zij dit ook zullen doen. Spiritisme is ook een van de mogelijkheden die de meeste betere paragnosten wel beheersen. Astrologie komt wel minder voor maar is toch ook geen onbekende.
Toch ligt op magie nog een groot taboe. Waarom is dat zo? Wel bij het woord magie denken we aan een onderscheid die hier te maken is zoals dit op vele gebieden meer het geval is namelijk zwarte magie of witte magie. Sommige mensen zeggen dat het onzin is magie is magie wit of zwart. Maar toch zwarte magie is magie die mensen in hun greep houdt. De magie van demonen het duister en van vloeken en bezweringen. Witte magie is de magie zoals wij die kennen door heksen en door geneesheren van bepaalde stammen. Zogeheten kruidenmannen of vrouwen.
Er zijn vele gevallen bekend over de wereld van genezingen die plaats hebben gevonden door gebruik gemaakt te hebben van witte magie en waarbij de persoon die met een bepaald probleem kwam wel genezen is. Denk bijvoorbeeld eens aan de films waarin iemand een wond heeft en een kruidenvrouw legt er een bepaald middel op en die patiënt geneest. Zulke gevallen zijn meer voorkomend dan je denkt. Ook moderne homeopathie zou je hier voorzichtige wijs onder kunnen scharen. Er zijn heel veel mogelijkheden.
Zo leven ook heksen heel dicht bij hun natuur en kennen cycli. Wie kent er niet de standen van de maan die bij heksen heel belangrijk zijn. Toch dient men behoedzaam om te gaan met magie. Niet alles is omkeerbaar en niet alles gaat zomaar. Soms heeft magie een hoge prijs. Soms is magie gevaarlijk. Vooral als je niet weet wat je doet of met wie je te maken hebt. Daarom is het goed om je te laten voorlichten door een gespecialiseerde paragnost. Onze betere paragnosten en spiritisten, voorspellers en astrologen zullen er alles aan doen om zuiver te werken en hebben eerbaarheid hoog in het vaandel. Alles wat zij doen, doen zij uit liefde voor hun bellers. Daarom, wees gerust en van harte welkom met uw vraag.

Spirituele kaarten sets, Spirituele Kaartensets zijn er in verschillende soorten en maten en dan ook nog is de werkwijze van elke paragnost uniek. Zo kennen we de paragnosten die mensen zelf een stopteken laten geven na het schudden van de spirituele kaarten en paragnosten die hun bellers dit laten doen. We kennen paragnosten die hun kaartendek splitsen en zij die dit niet doen. Ook is er verschil in het lezen van de spirituele kaarten hoewel er handleidingen zijn. Dan kennen we nog de verschillen in de soorten kaartendeks of orakels en de manier waarop men deze spirituele kaarten beschermd. Van sommige paragnosten zal je nooit of te nimmer een set van hun spirituele kaarten mogen aanraken en weer anderen interesseert het niets. Veel verschillen. Hoe ga je daar als beller mee om? In de eerste plaats, het heeft geen zin om een paragnost te bellen wanneer je deze niet vertrouwt. Evengoed komt de informatie wel maar die zul je dan hoe dan ook betwijfelen en vraagtekens bij blijven stellen. Je zult altijd op zoek gaan naar een manier om je wantrouwen bevestigd te zien.
Ons advies: zoek een manier om hier over heen te komen door er bijvoorbeeld eens eerst over te praten. Ebt je wantrouwen weg, ga dan over op je vraagstelling. Vraag om een helder, kort en duidelijk antwoord. Vraag door wanneer je iets niet begrijpt. Een paragnost zal alles in zijn werk stellen om je gerust te stellen en om je op je gemak te laten voelen. Angst is voor de betere paragnost goed te begrijpen en zij zal zich dan ook in je kunnen verplaatsen.
Hoe kan het dan dat er verschillende werkwijzen zijn bij paragnosten onderling? Paragnosten hebben allemaal hun eigen gaven en hun eigen werkwijze. Dat betekent dat je als beller te maken kunt hebben met iemand die zowel helder wetend als helder voelend is. Die paragnost zal dus moeiteloos je energie voelen maar ook weten waar het is ontstaan, waarom en hoe ermee om te gaan. Paragnosten gebruiken soms hulpmiddelen maar veelal is er dan nog sprake van een combinatie van heldere gaven. Dan hoor je bijvoorbeeld nog voor een beller belt bij het volgende telefoontje dien je zo en zo te leggen en dan ontstaat er een unieke situatie.
Er zijn heel veel verschillende soorten spirituele kaartendeks voor spirituele hulp en begeleiding voor advies, vragen en hulp. Zo is er bijvoorbeeld de lenormand maar ook de engelenorakels in vele soorten en maten onder andere van doreen virtue. Ook is er de tarot die op vele verschillende manieren bestudeerd wordt en de rider waite. Heel veel verschillende spirituele kaarten. Er zijn ook sets gespecificeerd op doel, probleem of op contact met je gids of de bron. Dus ook je vraag kan meetellen. Er zijn kaartensets die heel uitgebreid antwoorden en spirituele kaartensets die moeilijker te lezen zijn. De tarot is een set die wat langer studie vraagt maar de lenormand, hoewel verschillende facetten is redelijk eenvoudig te leggen ook voor amateurs. Ik raad aan om met alle paranormale, spirituele vragen naar de betere paragnost te gaan en de vragen over al het bovennatuurlijke aan hen voor te leggen. Ook wanneer je zelf begeleiding nodig hebt omdat je een of meer gaven zelf ervaart.

Toekomst voorspellig, Heeft u wel eens gedacht: ik zou zo graag wel eens willen weten hoe het verder gaat tussen mij en de persoon waarop ik zo verliefd ben? Hij toont geen interesse in mij, houdt hij wel ook van mij? Of: ik heb geen werk, vindt ik op korte termijn een baan en het liefst een die bij mij past? Mijn huis staat te koop, wanneer verkoop ik deze? Zomaar een greep uit de vragen die ons mensen bezig kan houden, en dat is natuurlijk volkomen te begrijpen. Je kunt zomaar in een onzekere heftige positie terecht komen al dan niet ongevraagd waar je eigenlijk niet in zou willen zitten of waar je in zit en waar je maar al te graag weer uit zou willen komen. Dit zijn allemaal gegronde redenen om een paragnost te bellen en om te vragen of hij of zij eens mee zou willen kijken naar de nabije toekomst. Tijd is in het universum een rekbaar begrip. Tijd is zoiets als een moment in de eeuwigheid. Dat is zelfs voor een betere en zuivere paragnost van onze gerenommeerde bellijn wel een lastig euvel. Toch zullen wij vrij nauwkeurig en specifiek proberen om mee te kijken naar deze vragen de bijbehorende gevoelens en naar de toekomst.
Niet elke paragnost is dol op toekomst voorspellen. Waarom is dat het geval? Wel, men gelooft in vrijheid van kiezen. Een kaartlegging bijvoorbeeld is een momentopname waarvan het een optie is waarvan er afhankelijk van het aantal personen waarvoor gelegd wordt flexibel is. Met andere woorden, woorden zijn energie en op het moment dat je als paragnost zegt: het gaat zo of het gaat zo leg je een route vast. Op dat moment lees je niet de energie en de mogelijkheden maar je bepaald deze. Niet iedereen gelooft dit zo.
Soms zijn paragnosten deze mening aangedaan. En wij respecteren dat. Maar wij willen u dus middels dit schrijven wel uitleggen hoe dit komt. Waarom er verschil in kan zitten. Toch kan een legging zeer nauwkeurig uitkomen zoals voorzegt was. Sommige dingen zijn erg goed meetbaar. Wanneer je een betere paragnost belt met een vraag aan de spirituele wereld is het goed om je te realiseren hoe je hier zelf in staat. Per slot van rekening gaat het over jouw ontwikkeling. En daar is niemand verantwoordelijk voor behalve jij. Toch zal de bovennatuurlijke wereld je niet meer geven dan je kunt dragen en niet meer geven dan goed is gewenst is voor jou ontwikkeling.
De bovennatuurlijke wereld is er één van veelal liefde en diezelfde liefde is het ook dat de motivatie is van al onze consulenten. Zij zullen er alles aan doen om alles uit te leggen en je mag hen doorvragen wanneer het dan ook niet zo duidelijk is. Wanneer je je toekomst laat voorspellen en het bevalt je niet wat je gehoord hebt is er de mogelijkheid de legging te ontkrachten door je gids hierom te vragen en door uit te spreken dat je hierbij de legging verbreekt. Dat kan met een paar simpele woorden dat behoeft niet met zoveel show en omhaal. Betere paragnosten zullen je ook hierbij kunnen helpen als je hierom vraagt.
Samen komen jullie tot een liefdevol resultaat ook al is de waarheid niet altijd gemakkelijk. Toch waar liefde heerst zal duister wijken.

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.