Over ons

Over ons Het Derde oog

Over ons Het derde Oog. We zijn op weg naar een Nieuwe Tijd. Alhoewel de tijd eigenlijk niet verandert, het is de mens zelf die verandert. We noemen dat een Nieuwe Tijd. Voor velen is datgene wat er gebeurt, onzichtbaar. Voor mediums en paragnosten niet. Werkzaam op de spirituele hulplijnen, Het Derde Oog en het Zesde Zintuig, maken zij gebruik van deze gaven. Om de Nieuwe Tijd die voor ons ligt, alvast voor jou zichtbaar te maken.

Het Derde Oog ziet wat onzichtbaar is

Het kan je niet ontgaan, dat we aan de vooravond staan van een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin de mens meer en meer behoefte zal krijgen aan een houvast. Dit houvast is spiritualiteit. Niet voor niets is er nu een spirituele bel website Het Derde Oog. Waar met name mediums en paragnosten werkzaam zijn, gespecialiseerd in buitenzintuiglijke waarnemingen. Waarmee ze jou voorspellingen kunnen doen, wat jou in de aankomende tijd te wachten staat.

Mediums en paragnosten met een Derde Oog zien de toekomst

Contact zoeken met een van de mediums of paragnosten van deze website. Want dat gaat er voor zorgen dat ze jou waarnemingen mee kunnen geven, die voor jouzelf nog niet zichtbaar zijn. Dit is de kracht van deze spirituele belcentrale. Zo zichtbaar maken wat voor het blote oog nog onzichtbaar is. Ze kunnen dus loepzuiver jouw toekomst weergeven. Let wel, we creëren in feite altijd zelf onze toekomst. Door de keuzes die we wel of juist niet maken. Want een toekomstvoorspelling is de bedoeling, mits we ons ook laten leiden door het juiste pad. Dat laatste is voor de mens altijd erg moeilijk.

Ieder mens heeft een derde Oog en Zesde zintuig

Jawel, ieder mens bezit het. Zowel een derde oog als een Zesde zintuig. Alleen leren we er alleen niets over en is het dus bij weinig mensen ontwikkeld. Maar door het te weten en het te gaan ontwikkelen bij jezelf. En dat kan door te bellen, chatten, of een E-consult te hebben met mediums en paragnosten van Derde Oog. Waardoor jouw eigen leven zoveel aangenamer en fijner wordt. Want zo ga je verbindingen aan, die echt iets toevoegen? Zodat we de essentie van de liefde begrijpen, die voor ons allen altijd iets moois in petto heeft. Zodat jij je leven kunt gaan leiden, door vanuit liefde voor jezelf te gaan opereren. Waardoor jij de omstandigheden in je leven gaat leiden in plaats van omstandigheden jou!

Maak gebruik van de wijsheid van Derde Oog consulenten

Chat of bel gerust met een van de topconsulenten van deze websites. Want ze helpen jou op weg om met een gerust hart de toekomst tegemoet te kunnen zien. Over ons!  Namens de consulenten van Het Derde Oog wensen wij je mooie consulten toe.