Spiritueel therapeut

Spiritueel therapeut. Op de spirituele website Derde oog vind je ook spiritueel therapeuten. Zo heb jij 2 vliegen in één klap. je krijgt namelijk spirituele antwoorden op je vragen. En tegelijkertijd therapeutische ondersteuning. Zo hoef je voor een consult nooit meer de deur uit. Want je kunt online een spiritueel consult starten. hetzij via bellen of chatten bij Derde Oog.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Wat is een spiritueel therapeut

Een Spiritueel therapeut blijft in de eerste plaats een mens. Maar heeft wel een therapeutische opleiding gevolgd. Maar daarnaast ook spirituele gaven. Deze combinatie is voor jou als klant heel fijn. Omdat spiritualiteit persoonlijke groei is. Een spiritueel therapeut is iemand die zich verbindt met een ander mens. Om op deze manier inzichten te kunnen geven. Je merkt dus eigenlijk niet dat je in behandeling bent bij een therapeut.

Spiritueel therapeut Derde Oog

Hulpvragen die je kunt stellen

Als jij met hulpvragen zit en tevens daarbij bijvoorbeeld niet lekker in je vel. Is een online consult met een van onze spiritueel therapeuten de juiste manier van hulp. Vaak zit er namelijk onder jouw vragen, ook een andere hulpvraag. Een spiritueel therapeut heeft deze snel in de gaten.

Hoe gaat een spiritueel therapeut te werk

Een goede therapeut luistert naar de woorden die niet gezegd worden. De dingen waar men niet over spreekt. En de dingen die er juist toe doen om onder de vraag te kijken. Daarin is een therapeut van derde Oog in gespecialiseerd. Hoe gek het ook klinkt, luisteren naar wat er niet gezegd wordt. gaat er voor zorgen dat jij zelf situaties gaat inzien en besef gaat krijgen er over. Waardoor ineens heel veel zaken duidelijk gaan worden.

Wat kan Het derde Oog betekenen

Kijken met het Derde Oog

Je kunt het ook kijken met het Derde Oog noemen. Je ziet als medium of paragnost met een therapeutische achtergrond direct wat er speelt. Als jij een vraag stelt. De consulent overziet volledig de gehele situatie. En dit geeft het medium tijdens het spiritueel consult aan jou door. Waardoor ook jou in gaat zien wat er nu echt speelt. Zo wordt de onderliggende hulpvraag duidelijk. Die jij stelt, maar nog niet wist dat die aanwezig was.

Doe hier je voordeel mee. Door een online belconsult of chatgesprek met een van de spiritueel therapeuten van Derde Oog te starten.