Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Mediums en Paragnosten

Toverij en magie zijn hetzelfde

Toverij en magie zijn hetzelfdeMediums en Paragnosten en paranormale gaven. Zij hebben gaven om boodschappen te ontvangen uit de bovennatuurlijke wereld.

Daarnaast zijn ze nauw verbonden met hun gidsen en engelen maar ook andere beschermers uit de spirituele paranormale wereld. Zij zijn in staat om boodschappen die hun gidsen of engelen aan hen geven door te geven aan bijvoorbeeld een beller.
Een helderziende bijvoorbeeld ontvangt als in een beeld een soort filmpje een boodschap over de situatie waarin jij je bevind of waar je vraag over gaat. Paranormale gaven zijn gaven die gaan over een wereld naast de fysieke zichtbare wereld. Dit is niet voor iedereen te begrijpen en sommige mensen kijken er dan ook wantrouwend naar.
Weer anderen zijn bang voor hetgeen zij niet kennen. Omdat zij niet weten hoe het kan of simpel weg niet geloven dat het bestaat of dat het goed is.

Bij een paranormaal consult kun je over al je waarnemingen praten. Wij vinden het niet raar, en wij schrikken er niet van. Simpel weg omdat wij zelf helderziend, wetend horend, ruikend of een combinatie van deze dingen zijn.

Wij willen je graag verder helpen om je ervaringen te begrijpen maar ook om je boodschappen en je proces helder te krijgen. Dit alles verruimd je bewustzijn.
Mensen denken vaak in hokjes, en gedrag is meestal aangeleerd. Een erfenis van opvoeding.
Bij ons mag je zeggen wat je ziet, voelt, hoort, ruikt en of waarneemt. Wij zullen je niet uitlachen of zeggen dat het niet kan en raar is. We nemen je daarentegen juist heel serieus.
Mediums hebben een gave meer, en dat zegt niets over meer of minder goed zijn, maar zij kunnen ook contact leggen met entiteiten, overledenen.

Sommige mediums blijven dan met hun bewustzijn aanwezig en kunnen zelf ook achteraf meepraten over hetgeen zich afgespeeld heeft tijdens een sessie en weer anderen zijn helemaal in beslag genomen door de overledene of de entiteit en weten na afloop nergens meer van.

Ook kan het zijn dat er een boodschap komt door middel van automatisch schrift. Dit is dat de entiteit middels het schrijven eigenlijk de pen over neemt van het medium en zijn of haar boodschappen zelf opschrijft. Al deze dingen zijn zeer vermoeiend voor het medium maar ook voor de entiteit.
Het kost energie. Wanneer je zelf overledenen ziet kan dat heel heftig zijn.
Maar ook heel heftig overkomen op je omgeving. Dat is moeilijk. Dan is het fijn wanneer je er met iemand over kunt praten die je kan vertellen hoe je ermee om kunt gaan. Die je kan begeleiden en steunen zodat je niet angstig wordt. Maar ook die je kan leren hoe je je moet beschermen en hoe je moet aarden. Dat zijn allemaal zaken die zeer zeker belangrijk zijn.

Er zijn precies zoals op de aarde, ontwikkelde en nog niet ontwikkelde zielen en een niet ontwikkelde ziel kan zomaar geen goede bedoeling hebben en bijvoorbeeld je lichaam over willen nemen. Daar moet je mee om weten te gaan en voor gewaarschuwd worden.

De bovennatuurlijke wereld is geen ongevaarlijke. Integendeel, je moet weten wat er speelt en met wie je te maken hebt.
Op onze lijn werken top mediums en helderzienden die prima in staat zijn je te begeleiden maar ook kunnen steunen of voor je klaar staan met juist dat ene woord of luisterend oor.
Precies wat je soms nodig hebt.

Mediums en helderzienden vallen onder de categorie lichtwerkers. Misschien heb je er wel eens over gehoord. De wereld die ook wel de spirituele of ongeziene wereld genoemd wordt is de lichtwereld. Licht is energie net als geluid. En je hebt lichte zuivere energie maar ook energie die bevuild, vertraagd of gewoon dicht is. Dat zou je het duister kunnen noemen. Het is geen zuivere energie meer. Mensen en de fysieke wereld om ons heen de zogeheten zichtbare wereld bestaan ook uit energie. Maar deze energie is opgestapeld in een vorm, een massa samengedrukt.

Nu zijn er mensen die al heel ver ontwikkeld zijn. Voorlopers die precies weten wie ze zijn, hoe het werkt met de wereld en de paranormale wereld en die precieze kennis hebben die nodig is om ons verder te brengen of om zaken te veranderen zogeheten transformatie. Deze mensen heten lichtwerkers. Lichtwerkers zijn mensen zoals helderzienden, astrologen, waarzeggers, reikimasters, magnetiseurs, voorspellers, spiritisten maar ook kaartleggers. Al deze mensen horen in de categorie lichtwerkers.
Zo kennen zij het doel van het leven en hebben een hoge mate van bewustzijn. Zij zijn continu bezig met ontwikkeling zowel van zichzelf als ook de aarde. Mediteren is hun natuur, zoals dat voor gelovigen het gebed is. Door het leven heen worden zij bewuster en bewuster en gaan voorbij de dualiteit naar de eenheid of zijn daar al aangekomen. Zij doen alles vanuit bewustwording en bewustzijnsverhoging. Natuurlijk is dit niet gemakkelijk omdat zij en in de wereld zijn en mens zijn. Het zogenaamde ego speelt ook een rol. Allemaal factoren waarmee ook lichtwerkers te maken hebben.

Lichtwerkers herken je dan ook daaraan dat zij zuiver zijn in hun eigen persoon en dat drukt zich uit in hun handel en wandel. Maar ook dat zij leven vanuit de gedachte van eenheid. Zij voelen zich verbonden met al dat is met de Bron, maar ook met de mensen om zich heen. Zij weten wie ze zijn en wat ze komen doen vanuit een sterke roeping die hun drijfveer is. Oordelen is hen vreemd en zij zijn respectvol naar iedereen, mens en dier van welke ras, soort en afkomst dan ook.

Lichtwerkers hebben al vaak een lange weg van zelfontplooiing afgelegd, al veel spirituele processen afgerond voor dat zij beginnen met hun inzet voor anderen. Veel lichtwerkers kiezen dan ook een beroep waarbij ze zich inzetten voor anderen. Zoals de verpleging, dienstverlening maar ook therapeutische vakken. Ook voor dieren zal en kan dit het geval zijn. Sommige Lichtwerkers weten precies wat er gaat gebeuren en spelen hierin een voorloper positie terwijl anderen meer gericht zijn op het verwijderen van negatieve processen zoals het oordeel maar ook andere zaken die ego gericht zijn op een schadelijke manier. Lichtwerk kost veel energie, veel kracht en veel liefde maar ook motivatie en inzet, en inzicht, zelfreflectie. Zien waar je staat en wat je doet en welke invloed het heeft maar ook vanwaar het komt kost inspanning. Zo is het dus ook heel belangrijk dat lichtwerkers contact hebben met gelijkgestemden. Onderling contact met andere lichtwerkers.

Wanneer je met je gaven naar buiten treedt wordt geadviseerd praat erover met iemand die ervaring heeft. Zorg dat je niet alleen bent. Heb je vragen over lichtwerk of ben je er zelf een?

Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Test Box
offline
Test Box
000203
 
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.

Lees meer
Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer