Mediums en Paragnosten

Toverij en magie zijn hetzelfdeMediums en Paragnosten en paranormale gaven. Zij hebben gaven om boodschappen te ontvangen uit de bovennatuurlijke wereld.

Daarnaast zijn ze nauw verbonden met hun gidsen en engelen maar ook andere beschermers uit de spirituele paranormale wereld. Zij zijn in staat om boodschappen die hun gidsen of engelen aan hen geven door te geven aan bijvoorbeeld een beller.
Een helderziende bijvoorbeeld ontvangt als in een beeld een soort filmpje een boodschap over de situatie waarin jij je bevind of waar je vraag over gaat. Paranormale gaven zijn gaven die gaan over een wereld naast de fysieke zichtbare wereld. Dit is niet voor iedereen te begrijpen en sommige mensen kijken er dan ook wantrouwend naar.
Weer anderen zijn bang voor hetgeen zij niet kennen. Omdat zij niet weten hoe het kan of simpel weg niet geloven dat het bestaat of dat het goed is.

Bij een paranormaal consult kun je over al je waarnemingen praten. Wij vinden het niet raar, en wij schrikken er niet van. Simpel weg omdat wij zelf helderziend, wetend horend, ruikend of een combinatie van deze dingen zijn.

Wij willen je graag verder helpen om je ervaringen te begrijpen maar ook om je boodschappen en je proces helder te krijgen. Dit alles verruimd je bewustzijn.
Mensen denken vaak in hokjes, en gedrag is meestal aangeleerd. Een erfenis van opvoeding.
Bij ons mag je zeggen wat je ziet, voelt, hoort, ruikt en of waarneemt. Wij zullen je niet uitlachen of zeggen dat het niet kan en raar is. We nemen je daarentegen juist heel serieus.
Mediums hebben een gave meer, en dat zegt niets over meer of minder goed zijn, maar zij kunnen ook contact leggen met entiteiten, overledenen.

Sommige mediums blijven dan met hun bewustzijn aanwezig en kunnen zelf ook achteraf meepraten over hetgeen zich afgespeeld heeft tijdens een sessie en weer anderen zijn helemaal in beslag genomen door de overledene of de entiteit en weten na afloop nergens meer van.

Ook kan het zijn dat er een boodschap komt door middel van automatisch schrift. Dit is dat de entiteit middels het schrijven eigenlijk de pen over neemt van het medium en zijn of haar boodschappen zelf opschrijft. Al deze dingen zijn zeer vermoeiend voor het medium maar ook voor de entiteit.
Het kost energie. Wanneer je zelf overledenen ziet kan dat heel heftig zijn.
Maar ook heel heftig overkomen op je omgeving. Dat is moeilijk. Dan is het fijn wanneer je er met iemand over kunt praten die je kan vertellen hoe je ermee om kunt gaan. Die je kan begeleiden en steunen zodat je niet angstig wordt. Maar ook die je kan leren hoe je je moet beschermen en hoe je moet aarden. Dat zijn allemaal zaken die zeer zeker belangrijk zijn.

Er zijn precies zoals op de aarde, ontwikkelde en nog niet ontwikkelde zielen en een niet ontwikkelde ziel kan zomaar geen goede bedoeling hebben en bijvoorbeeld je lichaam over willen nemen. Daar moet je mee om weten te gaan en voor gewaarschuwd worden.

De bovennatuurlijke wereld is geen ongevaarlijke. Integendeel, je moet weten wat er speelt en met wie je te maken hebt.
Op onze lijn werken top mediums en helderzienden die prima in staat zijn je te begeleiden maar ook kunnen steunen of voor je klaar staan met juist dat ene woord of luisterend oor.
Precies wat je soms nodig hebt.

Mediums en helderzienden vallen onder de categorie lichtwerkers. Misschien heb je er wel eens over gehoord. De wereld die ook wel de spirituele of ongeziene wereld genoemd wordt is de lichtwereld. Licht is energie net als geluid. En je hebt lichte zuivere energie maar ook energie die bevuild, vertraagd of gewoon dicht is. Dat zou je het duister kunnen noemen. Het is geen zuivere energie meer. Mensen en de fysieke wereld om ons heen de zogeheten zichtbare wereld bestaan ook uit energie. Maar deze energie is opgestapeld in een vorm, een massa samengedrukt.

Nu zijn er mensen die al heel ver ontwikkeld zijn. Voorlopers die precies weten wie ze zijn, hoe het werkt met de wereld en de paranormale wereld en die precieze kennis hebben die nodig is om ons verder te brengen of om zaken te veranderen zogeheten transformatie. Deze mensen heten lichtwerkers. Lichtwerkers zijn mensen zoals helderzienden, astrologen, waarzeggers, reikimasters, magnetiseurs, voorspellers, spiritisten maar ook kaartleggers. Al deze mensen horen in de categorie lichtwerkers.
Zo kennen zij het doel van het leven en hebben een hoge mate van bewustzijn. Zij zijn continu bezig met ontwikkeling zowel van zichzelf als ook de aarde. Mediteren is hun natuur, zoals dat voor gelovigen het gebed is. Door het leven heen worden zij bewuster en bewuster en gaan voorbij de dualiteit naar de eenheid of zijn daar al aangekomen. Zij doen alles vanuit bewustwording en bewustzijnsverhoging. Natuurlijk is dit niet gemakkelijk omdat zij en in de wereld zijn en mens zijn. Het zogenaamde ego speelt ook een rol. Allemaal factoren waarmee ook lichtwerkers te maken hebben.

Lichtwerkers herken je dan ook daaraan dat zij zuiver zijn in hun eigen persoon en dat drukt zich uit in hun handel en wandel. Maar ook dat zij leven vanuit de gedachte van eenheid. Zij voelen zich verbonden met al dat is met de Bron, maar ook met de mensen om zich heen. Zij weten wie ze zijn en wat ze komen doen vanuit een sterke roeping die hun drijfveer is. Oordelen is hen vreemd en zij zijn respectvol naar iedereen, mens en dier van welke ras, soort en afkomst dan ook.

Lichtwerkers hebben al vaak een lange weg van zelfontplooiing afgelegd, al veel spirituele processen afgerond voor dat zij beginnen met hun inzet voor anderen. Veel lichtwerkers kiezen dan ook een beroep waarbij ze zich inzetten voor anderen. Zoals de verpleging, dienstverlening maar ook therapeutische vakken. Ook voor dieren zal en kan dit het geval zijn. Sommige Lichtwerkers weten precies wat er gaat gebeuren en spelen hierin een voorloper positie terwijl anderen meer gericht zijn op het verwijderen van negatieve processen zoals het oordeel maar ook andere zaken die ego gericht zijn op een schadelijke manier. Lichtwerk kost veel energie, veel kracht en veel liefde maar ook motivatie en inzet, en inzicht, zelfreflectie. Zien waar je staat en wat je doet en welke invloed het heeft maar ook vanwaar het komt kost inspanning. Zo is het dus ook heel belangrijk dat lichtwerkers contact hebben met gelijkgestemden. Onderling contact met andere lichtwerkers.

Wanneer je met je gaven naar buiten treedt wordt geadviseerd praat erover met iemand die ervaring heeft. Zorg dat je niet alleen bent. Heb je vragen over lichtwerk of ben je er zelf een?

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.