Wij zien wat jij mist
Wij zien wat jij mist
Wij zien wat jij mist

Wat kan Het derde Oog betekenen

Wat kan een Het Derde Oog betekenen

Wat kan Het Derde Oog betekenen. Zo maar een greep uit wat een helderziend, helderwetend of heldervoelend medium of paragnost van Het Derde Oog voor jou kan doen. Daarom is het zaak niet te lang rond te lopen met vragen. Een kort telefoontje naar onze mediums en paragnosten geven je al helderheid over dingen. Waar je lang mee kunt blijven zitten.

Een voorspelling klopt altijd of deze uitkomt is de vraag

Soms vragen mensen waarom een voorspelling niet uit komt. Het antwoord hierop is vrij eenvoudig te geven. Een voorspelling of waarneming wordt ingevoeld in de energie die er nu ligt. Maar er zijn altijd keuzes. Daarmee is energie dan ook veranderlijk. Toch is het meestal zo dat de voorspelling vrij accuraat uitkomt. Vooral als er geen derde persoon bij betrokken is. Wat kan Het Derde Oog betekenen voor jou.

Het Derde Oog is accuraat in voorspellingen

Onze mediums en paragnosten van Het derde Oog hebben vaak meegemaakt dat de voorspellingen boven alle verwachtingen vrij accuraat uitkwamen. In de kosmos worden zij geholpen door gidsen, geesten en engelen. Daar kun je ook zelf als beller om vragen. Mijn gidsen, mijn engelen en mijn geesten. Ik sta achter de voorspelling mij reeds gedaan, wilt u mij helpen opdat dit zo zal geschieden als de paragnost heeft gezegd? In liefde en licht. Zo bevestig je je eigen consult. Wat kan het derde Oog voor jou betekenen. Dat wat wordt voorspelt, uitkomt.

Mediums en Paragnosten Het Derde Oog

Mediums en Paragnosten van Derde Oog staan paraat om u te helpen bij al uw spirituele en bovennatuurlijke vragen en gaven, om u de weg te wijzen of gewoon een luisterend oor mocht u behoefte hebben uw verhaal eens anoniem te doen. Liefde voor onze medereizigers hebben wij hoog in het vaandel. Want zonder liefde is er niets.

Wat is toekomst voorspellen?

Toekomst voorspellen is het inzichtelijk of helder maken en verklaren van zaken die nog niet fysiek aanwezig zijn en die staan te gebeuren. Het is een gave waarbij contact wordt gemaakt op buitenzintuigelijke wijze met de paranormale of bovennatuurlijke wereld. Veel mediums, helderzienden en paragnosten zijn in staat om de toekomst te voorspellen. Ook astrologie is een vorm van het voorspellen van de toekomst. Waarbij gebruik wordt gemaakt van de maan, zon en hemellichamen. Het toekomst voorspellen kan plaatsvinden door het gebruik maken van helderziendheid. Een beeld of een visioen die binnenkomt door het derde oog, dat zich tussen de ogen bevindt. Ook helderwetendheid, helderhorendheid en helderruikendheid zijn gaven. Waardoor iemand in staat is om op bovennatuurlijke wijze het ongemanifesteerde voorspellen.


Heksen, Hekserij en Wicca

Lees ook: Derde Oog Heksen Hekserij en Wicca


Wat voor instrumenten maken Derde Oog consulenten gebruik van

Instrumenten om de toekomst te voorspellen. In sommige gevallen zal een paragnost of medium een instrument als handvat gebruiken om de toekomst te voorspellen. Zo is er bijvoorbeeld de glazen bol, runen maar ook edelstenen en kaarten. Wat kan het derde Oog betekenen? Ook dat is een instrument om te gebruiken bij toekomst voorspellen.

Edelstenen

Er zijn veel soorten edelstenen maar ook verschillende kaartensets en orakelkaarten en welke set iemand gebruikt is afhankelijk van hem of haar zelf. Of iemand een instrument gebruikt of niet zegt niets over zijn gaven. Het kan best zijn dat iemand dankzij het gebruik van het instrument verfijnder kan invoelen en daarmee gedetailleerder informatie kan verschaffen.

Glazen bol

Een glazen bol is meestal een bergkristal waarin men kijkt om een leegtepunt te creëren, de gedachten leeg te maken waardoor het contact met de spirituele wereld zich gemakkelijk kan openen. Dan komen er beelden en of visioenen binnen die men kan lezen. Er zijn vele soorten orakels en kaartensets en de meest bekende zijn de Tarot en de Lenormand kaarten. Wanneer er een specifieke vraag is is de tarot een uitkomst. Een kaartlegging kun je voor de nabije toekomst doen maar ook is een jaarlegging bijvoorbeeld mogelijk en zelfs een levenslooplegging.

Mediums en paragnosten vangen de energie van nu op

Goed om te weten is dat de energie die gelezen wordt. De energie is specifiek voor een persoon en wanneer je nog iemand anders, een zogeheten derde persoon wilt readen. Wilt lezen, dan is het van groot belang dat de persoon hiervoor zijn of haar toestemming heeft gegeven. Doe je dat niet dan overtreed je de regels van de kosmos en dat heeft vaak gevolgen. Wat kan het Derde Oog betekenen. Jouw energie aanvoelen.

Tijd voorspellen bestaat niet

Toekomst voorspellen is wel iets waarbij tijd niet altijd even goed kan worden weergegeven. Dat komt omdat het universum geen tijd kent. De spirit wereld is ver boven onze 3 D wereld en kent geen tijd noch dualiteit maar enkel een eenheid en eenheidsveld. Toch is het bijvoorbeeld met behulp van astrologie nog goed mogelijk om een helder beeld te creëren.

Op onze lijn zal een toekomst voorspeller er alles aan doen om een blik in de toekomst zo zuiver mogelijk te vangen en weer te geven. Ook hebben onze paragnosten en toekomst voorspellers respect voor al het leven. Zij hebben een liefdevolle houding en werken waarheidsgetrouw. Niet iedereen kan er even goed tegen de waarheid te horen zelfs al bellen zij zelf. Onze toekomstvoorspellers zullen u goed weten uit te leggen wat zij ervaren en u advies, antwoord en inzichten kunnen geven hoe u hier mee om kunt gaan.

Waarzeggers vind je ook op Het Derde Oog

Een ander woord voor waarzeggers is waarzeggerskunst. Het is de kunst om de waarheid te zeggen ook al ligt die in het verleden of de toekomst. Waarzeggers worden vaak gezien als een soort zigeunerachtige mensen met een glazen bol waarin zij kunnen kijken om de toekomst te voorspellen. Zo zijn waarzeggers veelal neergezet ook in films en overige media. Wat is waarzeggerij exact? Waarzeggerij is het voorspellen van de toekomst bijvoorbeeld door gebruik te maken van rituelen. Een van de oudste vormen van waarzeggerij is Belomatie. Het is het bestuderen van de vlucht van de pijlen door centaurs.

Zij hebben ontdekt dat pijlen altijd een verschillende route nemen. Een andere vorm van waarzeggerij is bijvoorbeeld koffiedik kijken. Sommige waarzeggers kijken in het koffiedik. Het prutje dat overblijft nadat het water door de koffie als koffie in de pot gestroomd is. Weer anderen waarzeggers kijken in een kant klaar gezet kopje. Het is iets dat veelal voorkomt in de oosterse culturen.

Astrologie

Ik heb nu een aantal vormen van waarzeggerij genoemd toch zijn er nog vele anderen. De manier waarop men aan waarzeggerij doet is verschillend. Zo kennen we astrologie de toekomst voorspellen aan de hand van de sterren, droomsymbolen en droomuitleggers, wichelroede, kermis waarzeggers maar ook iriscopie en kaartleggen, tarot en de pendel.

Psychometrie

Psychometrie is ook een zeer bekende vorm van waarzeggerij. Het is het lezen van een foto of het vasthouden van een sieraad door een medium of paragnost met als doel het komen tot het antwoord van een vraag of een situatie te lezen of om contact te maken met een overledene. De paragnost, helderziende of medium verkrijgt zijn antwoorden door de energie van het voorwerp of de foto te lezen. Psychometrie is een gave die verder te ontwikkelen is bijvoorbeeld door reiki en je energielichaam.

De waarzegger vertaald de vrij gekomen energie naar de boodschap voor de vraagsteller/beller. Hoe meer en beter een paragnost zich hier in traint hoe specifieker de informatie wordt die vrijkomt op een bepaald moment. Waarzeggerij wordt ook gedaan door helderzienden. Zij maken gebruik van hun bovennatuurlijke gaven om de toekomst te voorspellen. Aan de hand van een vraag komt er informatie door bijvoorbeeld door beelden om antwoord te geven op de vraag van de vraagsteller.

Paranormale gaven

Helderzienden, helderhorenden, heldervoelenden en helderwetenden maar ook helderruikenden zijn paranormaal begaafde mensen die vaak in staat zijn de waarheid te zeggen. Wil je ook graag een consult om achter de waarheid te komen. Dat kan!! Onze top waarzeggers staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden over allerlei processen maar ook adviezen of inzichten te geven. Wat kan een helderziende betekenen

Aura’s

Anderen maken er zelfs foto’s van. Aura’s worden gevormd door het lichtlichaam. Een lichtlichaam is je niet stoffelijke lichaam van licht gemaakt waarmee je wordt omgeven. Een aura kan een bepaalde kleur vertonen. Elke kleur zegt iets over gevoelens, emoties en of karaktereigenschappen van een persoon. Wanneer je in staat bent dit te kunnen waarnemen kun je aan de hand van deze informatie veel te weten komen over een persoon of diens toestand op dat moment. Aura’s lezen.

Het gebied rondom het hoofd is vaak het gemakkelijkst waar te nemen. Wanneer je wilt leren om aura’s te lezen dien je je te concentreren op het punt zo dicht mogelijk aan het lichaam. Zodra je iets ziet kun je dat uitbreiden. Meestal begint men bij het hoofd om dat te leren omdat dit zogezegd het punt is dat voor de mensen het gemakkelijkste waarneembaar is. Het kost tijd en energie om dit te leren. Je zult merken dat wanneer je je hiermee bezig houd het energie zal kosten. Zo zie je maar wat kan het Derde Oog betekenen? Ongelooflijk veel.

Kleuren

Kleuren. Er zijn veel kleuren en elk van de kleuren zegt iets over de karaktereigenschappen of de emotionele toestand van dat moment. Kleuren zijn bijvoorbeeld groen, geel, paars, blauw, indigo, wit, lila grijs bruin zwart.
Betekenis van de kleuren: Een korte en algemene beschrijving van de kleuren: Groen: Bescherming, evenwicht, natuur, zelfbeheersing en hoger denken. Donkergroen: Jaloezie. Geel: Wijsheid, kennis, sociaal, zonnevlechtchakra en hoger inzicht. Donkergeel: Lager instinct, wantrouwen en lafheid. Paars: Mediumschap of hogere wensen. Blauw: Vergeestelijk, emotie, wijsheid, religie Indigo: Kennis, gevoel ,wijsheid, intrigerend, mediumschap Wit: Extase, hoge wijsheid, reinheid, maagdelijkheid, helderheid, ontspanning en steunt het Licht. Lila: Zeer vergevorderd geestelijk leven. Grijs: Twijfel, angst, onrust en gedistingeerd leven en domheid. Bruin: Nuchter, eerzucht, lage vorm van begeerte. Zwart: Dood en vernietiging.

Aura healer op Het Derde Oog

Een aura healer. Een aura healer is iemand die in staat is om de verbinding te maken en herstellen met de Bron. Helderzienden zijn soms in staat om aura’s waar te nemen en om aan de hand van de aura je dingen te vertellen die je graag zou willen weten. Toch is het zaak om wanneer je iets wilt weten over een derde persoon je eerst toestemming vraagt. Je zou zomaar de grens kunnen overtreden.

Helderzienden en mediums van onze bellijn weten wanneer ze dit wel of niet kunnen doen en zullen je dat dan ook vertellen wanneer je een gesprek voert. Wordt dit aangegeven dan is het niks persoonlijks maar dus vanwege de kosmische wetten. Deze dien je te respecteren.

Wat kan het Derde oog betekenen? Je ziet ongelooflijk veel, doe er je voordeel mee door een spiritueel consulent te consulteren.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af helderwetend, narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) blokkade liefde , transformatie kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Regina
Beschikbaar
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Linda
Beschikbaar
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Medium Rosali
Beschikbaar
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Bhartie
Beschikbaar
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Ingesprek
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.