Wat kun je verwachten van een reading

Wat kun je verwachten van een reading.  Dat een medium of paragnost jou serieus nemen en op een eerlijke, zuivere manier jouw vraag of vragen beantwoordt.

Een spirituele reading is heel persoonlijk

Een spirituele reading is een heel persoonlijke en intieme ervaring vanuit een onvoorwaardelijk vertrouwen tussen jou en het medium. Het is een heel grote verantwoordelijkheid, omdat jij vertrouwen hebt in de woorden, de boodschappen in mij als medium. En bovendien ook bereid bent de adviezen ter harte te nemen en op te volgen. Niet op een slaafse, ondoordachte manier. Adviezen zijn niet dwingend doch wel voor het allerhoogste welzijn van jou en anderen die betrokken zijn in jouw vraag/vragen.

Een medium of paragnost van Derde oog neemt jouw vragen serieus

Op de spirituele website Derde Oog staat kwaliteit en betrouwbaarheid tijdens spirituele consulten hoog in het vaandel. Cliënten kunnen ook informatie te horen krijgen die ze niet willen horen, evenals antwoorden op vragen. Meer en meer stel ik de vraag aan een cliënt of ik in een gesprek heel openhartig mag zijn. In dit werk gaat het tenslotte om het onder ogen willen zien en begrijpen van de informatie die langs aangereikt wordt. In die waarheid vinden we vrijheid.

Boodschappen worden zonder oordeel of invullen gebracht

Mediums en paragnosten brengen de belangrijke boodschappen of informatie/inzichten op een positieve manier. Zodat een cliënt de boodschap of informatie naar binnen kan laten komen op hartsniveau. Elk medium of paragnost werkt op een eigen unieke wijze. Het team van het Derde Oog houdt de ethiek van het werk heel hoog en dat is het succes nl discretie en loyaliteit.

Valkuil van iedereen is het ego

Een grote valkuil in het werk is het ego. Cliënten hebben vaak de neiging een medium/paragnost te behandelen alsof er op elk moment van de dag een directe connectie met de complete, universele wijsheid gemaakt kan worden. Ga er vanuit dat als een spiritueel consulent online is. Deze ook de juiste boodschappen door kan krijgen. Ze gaan namelijk niet online, als dat niet lukt. Een medium of paragnost is ook nog steeds maar een mens. Werken vanuit het ego laat de verbinding eerder dichtslibben. Van het moment dat de helderziende gaven gebruikt worden om het eigen ego te vergroten of macht/controle over anderen uit te oefenen. Is het onmogelijk een zuivere boodschapper van de waarheid te zijn. Werken vanuit het ego trekt trouwens lagere krachten aan die het niet zo goed met ons voorhebben.

Geleid worden door gaven, engelen en gidsen

Ieder mens wordt geleid door boven. Het universum, het Goddelijk noemt de een het. De ander zijn gaven, of engelen of gidsen. Niet alle antwoorden kunnen belicht worden en ook dat heeft redenen die enkel Spirit weet. Weet dat de consulenten van Het Derde Oog dat tijdens een reading ook aan zullen geven. Zie dit niet als, wat een slecht medium. Zie dit als eerlijk, zuiver en puur.

Kies hierom ook altijd een van de mediums of paragnosten uit, die bij jou hoort en past. Dan weet je zeker dat je een fantastisch fijne reading zult krijgen.