Hoe werkt het

Hoe het werkt Het Derde Oog

Hoe het werkt op de website Het Derde Oog leggen we je graag uit. Er zijn legio mogelijkheden om met de consulenten van Derde oog in contact te komen. Wil je op zo’n goedkope mogelijke manier contact? Schaf dan credits aan. Dan bel je of chat je namelijk al vanaf € 0,90 cpm. We leggen hieronder alle contactmomenten stapsgewijs voor je uit.


Hoe schaf je credits aan?
  • Klik boven aan op Klant account Derde Oog en registreer je
  • Schaf dan credits in je account aan
  • Nu ben je klaar voor een belconsult met een van de spiritueel hulpverleners van het Derde Oog
Welke contactmogelijkheden zijn er met mediums en paragnosten van Derde Oog

Hoe gaat het chatten op Het Derde Oog in zijn werk?
  • Klik hier om naar de chat van Het Zesde Zintuig te gaan
  • Schaf op Het Zesde Zintuig credits aan
  • Kies een van de consulenten op de chatwebsite Het Zesde Zintuig uit
  • Start de chat

De chats kun je nalezen in je account. Het kan zijn dat tijdens het chatten, deze even vastloopt. Dan hapert de internetverbinding. Je kunt dat dan lezen op de chat.  Als dit langer dan 30 seconden duurt, verbreekt de chat zichzelf. Zo ben je geen credits kwijt. Daarna kun je de chat weer opnieuw starten.


Hoe gaat het bellen bij Het Derde Oog in zijn werk?

Er zijn 2 mogelijkheden om te kunnen bellen!

Eerste manier van bellen door op voorhand credits aan te schaffen. Zeer goedkoop, namelijk al vanaf € 0,90 cpm

Als je credits hebt aangeschaft, pak je je mobiel er bij en toets je het nummer +31103009197 NL en voor BE +3243203096 in. Dan kijk je in je account, want daar vind je een unieke code onder Pin. Voer je unieke code in. Kies de consulent van jouw keuze, die online staat voor bellen. Of kies voor de eerstvolgende. Het gesprek start.

Tweede manier van bellen: bellen zonder aanschaf account en credits

Wil je snel telefonisch in contact met een medium of paragnost? En geen zin om eerst een account te registreren en credits aan te schaffen? Kies dan voor deze manier van bellen. Want dat is dan niet nodig.

  • Toets het telefoonnummer 0909-0144 in (0,90cpm) in (Nederland). Voor België 0907-37077 1,50 pm, max 10 minuten
  • Volg het keuzemenu die je hoort op je mobiele telefoon en tik het boxnummer van de consulent in van jouw keuze
  • Het gesprek komt tot stand

De provider kan voor het bellen naar een 0900 nummer extra kosten in rekening brengen.


E-consult

Geen mogelijkheid om te chatten of te bellen met een medium of paragnost van Het Derde Oog. Kies dan voor een E-consult. Dat is een consult waarbij jij via email vragen stelt aan een van de spiritueel consulenten. En de antwoorden terugvindt in je acoount. Hoe een E-consult in zijn werk gaat, lees je hier.


Algemene informatie
Je account verwijderen

Als je de behoefte voelt je account te verwijderen op Het Derde Oog, kan dat altijd. Klik in je account op het tandwieltje, dan is je account verwijderd. Denk wel aan je chats en E-consult, die zijn ook verdwenen als je je account verwijdert. Hoe werkt het, begint duidelijk te worden nu.

Klachten

We horen ze niet vaak, klachten. Maar mocht je er toch een hebben, hetzij over credits, of een gesprek, dan vind je hier het contactformulier.  Mocht het laatste het geval zijn, dan zet de lijnhouder jouw klacht door naar de consulent. Want de consulenten werken immers voor zichzelf.

Vragen stellen via het contactformulier, die je elders op de website de antwoorden van kan vinden, worden niet in behandeling genomen.

Elk consult is privé

Voor jouw eigen veiligheid, goed om te weten, dat alle consulten strikt privé zijn. Ook niet worden bewaard of opgenomen. De chatconsulten blijven wel voor jou zichtbaar, ook de E-consults. De E-consult blijven niet zichtbaar staan bij de spiritueel consulent.

De op Derde Oog aangeschafte credits zijn alleen te gebruiken op de website Derde Oog. Door gebruik te maken van een van de diensten van Derde Oog, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Laat je een bedankje achter voor de consulenten! De credits die je aanschaft op de website Het Derde Oog, zijn alleen voor de belconsulten te gebruiken.

Hoe werkt het op de website Het Derde Oog heeft voor jou geen geheimen meer. Niets wat je tegenhoudt een van de consulenten te raadplegen hun Derde Oog voor jou te gebruiken. Want je weet nu exact hoe het werkt.